ENGLISH

NYCKLAR ÄR DET MEST VÄRDEFULLA VI ÄGER.

COOLKEYS – Världens Coolaste Nycklar

Det hela började med coola nycklar. Att göra nycklar coolare så att de blev mer som smycken och skulle bäras som det. Vi tog våran värdefullaste ägodel, nyckeln, designade om den så att den blev mer som ett coolt smycke. Dessa små föremål vi bär löst i fickan och glömmer värdet av. Tills den dag då vi tappar bort dom och inte kommer hem på en kall vinterkväll och fryser arslet av oss. Nycklar är de viktigaste ägodelarna vi har och dom ska värdesättas och inte tappas bort. Vår mission med Coolkeys var att designa om nyckeln och höja dess värde så att du tog bättre hand om den och bar den som ett smycke. Användbara smycken helt enkelt.

KVALITÉTS KEDJOR SOM HÅLLER.

KVALITETS NYCKELKEDJOR OCH HAKAR

Med nycklar kommer hakar och kedjor. Att aldrig tappa bort sina nycklar så behöver man fästa dom på sig. Det är där nyckelhakar och nyckelkedjor kommer in. Vi började att leta efter nyckelhakar och kedjor till våra Coolkeys. Men kom fram till att det inte fanns några kvalitets hakar och nyckelkedjor där ute. Antingen kom de i nån metall av sämre kvalité eller så var ytbehandlingen dålig och borta efter ett par regniga dagar. Snabb mode kallas det för en anledning. “Snabb jävla mode dra åt helvete med dig!” kallar vi det. Om det är något som vi har lärt oss här i livet, så är det att om man vill få något gjort ordentligt, så gör det själv. Så vi tog saken i våra egna händer. Vi köpte stora mängder kedja, hakar och nyckelringar i rostfritt stål och började skapa våra egna kvalitets nyckelkedjor. Kedjor som skulle hålla för år framöver. Vi erbjuder dem även i svart, 18K guld samt 18K rosé gulds förgyllning. Alla med en kvalitets rostfri kedja under ytan.

ETT AV VÅRA MÅL ÄR ATT INGEN NÅGONSIN SKA TAPPA SINA NYCKLAR OCH VÄRDESAKER.

NYCKELKEDJOR TILL ALLA

Trots att nyckelkedjan genom tiderna ansetts mer som en rocker accessoar av många. Så är dess funktion och användningsområde universal och användbar av alla. För ingen av oss vill tappa bort våra nycklar och värdesaker. Men alla kanske inte vill ha stilen av en nyckelkedja som hänger utanför sina jeans. Så vi gjorde det till vår mission att göra nyckelkedjor till alla. En mission att ingen någonsin skulle behöva tappa bort sina nycklar igen. Därför skapade vi våra “korta & diskreta” nyckelkedjor. Kedjor som bara ger dig säkerheten och smidigheten av en nyckelkedja, utan stilen av att den hänger utanför dina jeans. Från dig, din gammelfarmor till ditt barn. Vi har dig säkrat. Nyckelkedjor i olika stilar, längder och för olika behov och ändamål. Det är därför som vi även har Skandinaviens största sortiment av nyckelkedjor. Nyckelkedjor av bra kvalité till alla. Så att ingen, någonsin mer, tappar bort sina nycklar.

EN KEDJA. TUSEN SÄTT ATT ANVÄNDA OCH BÄRA.

MÅNGSIDIGT DUBBELHAK SYSTEM

Vi tog den klassiska nyckelkedjan och modifierade den genom att sätta en extra hake på andra änden. En enkel lösning som gör den mycket mer flexibel och användbar på olika sätt. Vi erbjuder även klassiska nyckelkedjor, men de flesta av våra kedjor kommer med denna Dubbelhak System. Vilket utökar deras flexibilitet och användningsområden. Våra mindre och smidigare Drop Hooks är enkla att fästa till mer än bara sina jeans. Dragkedjor, halsband, armband, väskor eller varsomhelst som du känner är smidigast för stunden. Så även om du köper en nyckelkedja med dubbla hakar från oss men känner att du inte vill använda det till dina nycklar. Så kan du alltid använda det till något helt annat. Switcha den från dina nycklar till din plånbok, mobiltelefon, skissbok, anteckningsbok eller vad du än värderar, bär med dig och aldrig vill förlora. Även enkelt att switcha runt från dina jeans till jacka till väska och så vidare. Eller häng upp någonting i ditt hem, garage, jobb eller varsomhelst. Våra Dubbel Haks Kedjor gör det enkelt att ändra användningsområde av varje kedja du köper av oss och använda de på tusen olika sätt. Ändamål och behov som passar just dig för stunden.

DINA MEST ANVÄNDA VERKTYG BLIR DINA SMYCKEN OCH ACCESSOARER.

ANVÄNDBARA SMYCKEN OCH ACCESSOARER

Genom vårt arbete och dagliga liv, har vi alltid behövt verktyg av olika slag. Och den jobbigaste med verktyg är att de aldrig är där när man behöver dom. Var är mina nycklar? Var är min penna? Var är min kniv? Tid, fokus och flow förlorad för frustration i att jämt och ständigt leta eller hämta någonting. Något som kunde ha varit där med dig hela tiden. Så var det för oss också, innan vi fick en idé. Varför inte göra med våra mest använda verktyg som vi gjorde med våra nycklar? Göra dom mer som smycken och alltid ha dom på sig. Verktyg med snabb, enkel access och en känsla för stil. Vare sig det är nyckeln runt din hals som tar dig hem eller ett verktyg för att märka eller skära något. Så finns de alltid där. Coolkeys är som Baywatch, alltid där för att hjälpa dig samt rädda dina nycklar ifall de skulle falla. Användbara smycken och accessoarer. Det är det Coolkeys handlar om.

Om ni har några frågor eller funderingar, bara ring, messa eller maila oss. På svenska, engelska eller finska.
Alltid och för evigt. Vi finns här. För er och era nycklar.

/ CKS CREW

YARY

0707567235

JERE

0735123998